Literatuur in Bibliotheek Oss

In het basismenu voor groep 6 wordt de discipline literatuur behandeld. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal het schrijversbezoek niet in de Bibliotheek plaatsvinden. We hebben dit besluit genomen omdat het te onzeker is of het schrijversbezoek in maart/april wel of niet door kan gaan. Daarnaast spelen de maatregelen die op de scholen gelden ook mee. We willen graag alle leerlingen de kans geven om met de schrijver kennis te maken. Het zou jammer zijn als dat vanwege de coronamaatregelen niet lukt.

Schrijver Pieter Koolwijk zal via een online schrijversbezoek in elke klas met de leerlingen in gesprek gaan over het boek ‘Prutje’.

  • De schrijver komt ‘live’ via het digibord bij jullie in de klas en zal op die manier zijn verhaal aan de leerlingen vertellen. Tijdens het bezoek is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Het boek Prutje zal centraal staan. Het is geen probleem als het boek niet helemaal voorgelezen is of niet alle opdrachten uit de handleiding zijn gemaakt.
  • Het bezoek online zal ongeveer 30 minuten duren. Er wordt gebruikt gemaakt van de online tool die al in de klas gebruikt wordt of het bezoek gaat via Zoom. U ontvangt hiervoor een link met de uitnodiging.
  • Het nieuwe rooster vindt u hier.
  • Na afloop van het schrijversbezoek ontvangen de leerlingen een kaart met handtekening van Pieter Koolwijk.

Kaft boek Prutje

Groep 6
Basismenu - Literatuur

Locatie
Raadhuislaan 10
5341 GM Oss

Periode
Basismenu 2020-2021: maart en april 

Contact
Sandra van Bruinisse
0412-622 618 - sbru@nobb.nl
Anton Bimbergen
0412-622 618 - ab@nobb.nl

Lesrooster
Basismenu 2020-2021

Lesmateriaal
In verband met auteursrecht mag de handleiding Literatuur niet op de website geplaatst worden. De handleiding is op te vragen bij Sandra van Bruinisse (sbru@nobb.nl) en/of Anton Bimbergen (ab@nobb.nl). 

Evaluatie

  • Evaluatie 2020-2021