Aanmelden OKVO

Beste ICC'er/contactpersoon voor OKVO,

Wat leuk dat je jouw school wil aanmelden voor het OKVO programma van 2024-2025! Binnenkort komt het Basismenu van volgend schooljaar weer op onze site. Er zijn ook nieuwe Plusmenu's die je binnenkort kunt bekijken.

Om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen is het gewenst als je:

  • het aantal leerlingen per klas invult
  • rekening houdt met eventuele instromers bij leerlingenaantallen van groep 1/2
  • duidelijk aangeeft naar welk Basismenu de combinatiegroepen gaan
  • de e-mailadressen van de groepsleerkrachten invult zodat we rechtstreeks contact kunnen hebben over de planning (met CC naar ICC'er).

Nadat het formulier is ingestuurd nemen de verschillende culturele instellingen contact op met de groepsleerkrachten om de activiteiten in te plannen. Dit schooljaar bedragen de kosten voor het Basismenu € 6,50 per leerling inclusief 9% btw. Voor het Plusmenu zijn de kosten per workshop te vinden op de desbetreffende pagina's. Is er maatwerk gewenst? Noteer de gewenste discipline en de groep zodat de betreffende culturele instelling contact met je op kan nemen om de wensen te bespreken.

De ICC'er/contactpersoon van OKVO blijft ons eerste aanspreekpunt bij bijzonderheden. Voor vragen bij het invullen van het aanmeldformulier kun je altijd mailen naar info@okvo.nl.

De gevraagde gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie van de uitvoering van het programma van OKVO. De betrokken instellingen van OKVO die de gegevens krijgen zijn: Theater De Lievekamp, Muzelinck, Stadsarchief Oss, Bibliotheek Oss, Museum Jan Cunen en Cultuurpodium Groene Engel.