Laatste onderwijsbijeenkomst op 9 april

Uitnodiging onderwijsbijeenkomst 9 april
Op 9 april organiseren OKVO en Muzelinck de laatste onderwijsbijeenkomst

van dit schooljaar. Graag nodigen wij alle ICC-ers, leerkrachten en culturele aanbieders hiervoor uit. Dit keer brengen wij, naast het programma, een sprankelende afsluiting in de vorm van de Afrikaanse muziektheatervoorstelling Abafazi. Om deze reden begint het programma dit keer aan het begin van de avond. Wij ontvangen je graag vanaf 18:30 uur in Theater De Lievekamp.

Programma
We maken ook deze bijeenkomst graag van de gelegenheid gebruik om jullie te informeren over het laatste nieuws omtrent kunst, cultuur, educatie en OKVO. Daarna horen we graag van jullie hoe het aanbod dit schooljaar is ontvangen op jullie school en luisteren we graag naar jullie wensen. Dit zullen we op interactieve wijze vormgeven.

Sprankelende afsluiting
Direct na het programma is iedereen uitgenodigd om de Afrikaanse muziektheater voorstelling Abafazi bij te wonen. De tien power-vrouwen van Abafazi hebben al vele keren in ons land opgetreden. Met drums, marimba en zang namen de tien dames het publiek mee op een denkbeeldige reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Echt een beleving!

Aanmelden via info@okvo.nl  vóór 5 april!