Literatuur in Bibliotheek Oss

Ieder schooljaar wordt er een nieuw leuk boek en een inspirerende schrijver gezocht die past bij de doelgroep. Dit jaar staat het boek Obi en Tito Tapir centraal, geschreven door Mathilda Masters.In villa Pavlova waar de Gravin jarenlang heeft gewoond en waar Obi naast woont, komen nieuwe buren. Het is een familie Tapirs, maar dat moet absoluut geheim blijven. Helaas worden de tapirs toch ontdekt en worden vader en moeder tapir opgesloten in de dierentuin. Met als doel ze daarna naar China te sturen. Obi zet samen met Mika en de kleine Tito Tapir alles in het werk om ervoor te zorgen dat de tapirs niet naar China vervoerd worden. Het wordt een spannend avontuur vol wilde dieren, een verborgen testament en spannende reddingsacties!

Groep 6: Basismenu | Literatuur

Locatie
Bibliotheek Oss
Raadhuislaan 10
5341 GM Oss

Periode
Mei en juni 2024

Lesrooster
Het rooster publiceren we in het voorjaar 2024

Duur
1 uur

Contact
Sandra van Bruinisse
0412-622 618 - sandravanbruinisse@nobb.nl

Lesmateriaal
In verband met auteursrecht mag de handleiding Literatuur niet op de website geplaatst worden. De handleiding is op te vragen bij Sandra van Bruinisse (sandravanbruinisse@nobb.nl).

Introductiefilm Bibliotheek

Evaluatie
Wij zouden het zeer waarderen als jullie het evaluatieformulier invullen. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.